The Info

We want you to know

Foto’s; je maakt ze de hele dag door. Want met je telefoon is het zo gepiept. Maar sommige momenten zijn zó speciaal dat ook de foto’s minstens zo bijzonder moeten zijn. Jullie bruiloft bijvoorbeeld. Of een liefdevol moment met je gezin dat nu écht compleet is. Misschien wel jullie knetterende verliefdheid, die je het liefst van de daken wil schreeuwen.

 

Waarom mooie momenten aan het toeval overlaten als je ze ook kunt creëren? Fashionable: al flanerend door de stad met je geliefde. Romantisch: luchtig en onbevangen met de kids het bos- of heidegebied verkennen. Of ruig: in chill-modus op een oud fabrieksterrein. Bekijk mijn portfolio en laat je inspireren.

 Fotograferen doe ik bijna zonder dat je het merkt, in een ontspannen sfeertje, waarin jullie je prettig en op je gemak voelen. Mijn doel is om jullie een prachtige herinnering te geven. Een herinnering om GROOT in je huis op te hangen, of kado te doen aan opa & oma. Een herinnering om jaren later met een wam gevoel op terug te blikken.

 

Wedding

De prijzen van een bruidsreportage

beginnen bij €1150,- incl. btw  

voor 6 uur fotografie 

Elke uur extra € 175,-

excl. album

LIFESTYLE

De prijzen van een lifestyle shoot

beginnen bij €150,- incl. btw  

De shoot vindt plaats in jullie eigen vertrouwde omgeving

of uitgekozen plekje.

15 unieke foto's,

extra foto's bestellen is mogelijk.

Menu